Mörkt, grovt kompakt fullkornsbröd med surdeg. Mjuk och saftig konsistens. 79% fullkorn och 61% råg. Nyckelhålsmärkt!

Ingrediensförteckning Surdeg av råg 37% (vatten, fullkornsrågmjöl, surdegskultur) , rågkärnor 19%, fullkornsrågmjöl, vatten, siktat rågmjöl, ströbröd (vete och råg), jäst, maltsirap av korn, salt (jodberikat), ättika, surdegspulver ( fullkornsrågmjöl, surdegskultur), rapsolja, malt av korn, vetemjöl.
Beströdd med rågflingor.
Brödet innehåller 51% fullkorn vilket motsvarar 79% av torrvikten.
Brödet innehåller 61% råg.
Med råg från Danmark och övriga Europa.
Näringsdeklaration per 100 g/ml Energi 900 kJ / 210 kcal
Fett 1,5
- varav mättat fett <0,5
Kolhydrat 38
- varav sockerarter 2,4
Fiber 11
Protein 5,8
Salt 1,2
Allergiinformation Gluten Ja