Ett mjukt fullkornsbröd, bakat med rågkärnor och linfrö. Källa till magnesium som bidrar till normal ämnesomsättning och minskad trötthet. Nyckelhålsmärkt!

Ingrediensförteckning Mjöl (vete, fullkorn av vete och råg), vatten, krossade rågkärnor 8,5%, vetegluten, sirap, rågfiber 4,5% (Fazer Rye Fibre®), jäst, rapsolja, linfrö 2%, ättika, salt, rågflingor, rostad malt av korn, surdeg av vete, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar).

Produkten innehåller 35% fullkorn vilket motsvarar 46% av torrvikten.
Produkten innehåller 26% råg.
Näringsdeklaration per 100 g/ml Energi 1150 kJ / 270 kcal
Fett 5,7
- varav mättat fett 0,8
Kolhydrat 39
- varav sockerarter 4,7
Fiber 7,8
Protein 11
Salt 1,1
Allergiinformation Gluten Ja