Ingredienser

4 Fazer Ekologiskt Surdegsbröd
Salladsblad

Fetaostkräm
2 pkt fetaost, 300 g
1 grön chili
1 msk olivolja

Salsa
2 nektariner
2 röda tomater
1 rödlök
1 citron, pressad saft
12 körsbär (valfritt)

Zucchini
1 zucchini
Maizena

Gör så här

Rosta brödet eller stek i lite olivolja. Skölj salladen och dela den i små bitar.

Fetaostkräm
Mixa fetaosten med olivolja och grön chili till en slät kräm.

Salsa
Fintärna nektarin, tomat, rödlök och smaka av med salt, peppar, citronsaft och några droppar olivolja. Halvera gärna några körsbär och vänd ner i salsan.

Zucchini
Skiva i centimetertjocka skivor, vänd i maizena och stek skivorna gyllenbruna i lite olivolja.

Bred fetaostkrämen på brödet, lägg på salsan och toppa med zucchini och sallad.