Ingredienser

Till 4 burgare
4 Fazer Aktiv Flerkorn
4 portabellosvampar
4 skivor mozzarella
Salt och peppar
Basilikablad
1 burk svarta kärnfria oliver
Olivolja
1 vitlöksklyfta
1 kruka färsk basilika
1 dl riven parmesan
1 dl crème fraiche
Sallad och tomat (gärna bifftomat)

Gör så här

Tapenade: Mixa 1 burk svarta kärnfria oliver med lite olivolja, 1 vitlöksklyfta, salt och peppar.

Basilikasås: Mixa 1 kruka färsk basilika med 1 dl riven parmesan och 1 dl crème fraiche till en krämig röra. Salta och peppra.

Burgare: Ta varsamt bort foten på Portabellon. Salta, peppra och lägg en skiva mozzarella i hatten. Lägg på några basilikablad. Grilla svampen försiktigt tills osten smält. Bred tapenade på brödet. Lägg på sallad, tomat, portabello och basilikablad. Klicka på basilikasåsen, lägg på locket och njut.