Ingredienser

Brownie:

150 g  smör
100 g  Fazer bakchoklad
3 ägg
2 dl strösocker
2.5 dl vetemjöl
0.5 dl Fazer ögoncacao
2 tsk vaniljsocker
0.5 tsk bakpulver
1 nypa salt

Garnering:

150 g  Fazer mörk choklad
2 dl krossad marianne
2 dl krossad tyrkisk peber

Gör så här

Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä en form (25x25) med bakplåtspapper.
Smält ihop smör och choklad i en kastrull på låg värme, ställ åt sidan.

Rör ihop ägg och strösocker i en bunke. Tillsätt sedan smörblandningen och rör ihop. Arbeta sedan ner de torra ingredienserna och rör till en slät smet. Häll smeten i formen och grädda kakan mitt i ugnen i ca. 20 minuter. Tag ut och låt svalna helt.

Skär brownie i jämnstora bitar, stick sedan in en klubb-/glasspinne i varje brownie.
Smält chokladen och låt svalna en aning, doppa varje brownie i chokladen och toppa sedan med krossat godis.