Tjänster
Affärslunch
After Work
Brunch
Bröllop
Café
Catering
Events
Frukost
Konferens
Lunch
Matlagningskurs
Restaurang
Take Away
Vinprovning
Öppettider

Julbord på vårt sätt med livemusik!
Boka in årets julbord med underhållning hos oss! Vi på Fazer Restaurang i Nacka Strand kommer duka upp ett läckert julbord i vår smak – snyggt och smakfullt.

Vi serverar vårt julbord 15 december och sittningstiderna är 18:00 samt 18:30


Läs mer om julbordet här och ladda ner informationen.

 

Frukost och lunch…
…Vi serverar vår lunchbuffé från kl. 10.30-14:00, pris 102 kr. 

 

Ni har väl inte missat att vi serverar frukostbuffé varje onsdag mellan 7:30-09:00 för 75 kr. Starta dagen med ett leende på läpparna med en lyxig frukost hos oss.

 

Kontaktuppgifter

Fazer Café & Restaurang Nacka Strand

Cylindervägen 11

131 52 Nacka Strand

Tel: 08 - 716 82 40
Mail: rest.nackastrand@fazer.com

RSS Restaurangmenyer
Skriv ut
{{lunchMenu.Title}}

I en unik miljö blandar vi våra 100-åriga cafétraditioner med modern mat - ett måltidskoncept som vi anpassar för dagens alla tillfällen, från frukost till middag och fest.

Om Fazer Café & Restaurang Nacka Strand 

Årets lunchrestaurang i Nacka 2010 & 2012! Vi är en mötesplats för smakupplevelser med hälsosam profil som överraskar och dröjer sig kvar. Upplev vår restaurang eller låt oss stå för cateringen till festen. Restaurangen är utformad för att flexibelt kunna hantera allt från det spontana lilla mötet till större fester och event.

Fazer Café - en mötesplats med traditioner. Fazer har alltid varit känt för sina utsökta caféprodukter. Allt från nybakade frallor, bullar och kakor till hälsosamma och trendiga alternativ. Vi fortsätter denna cafétradition även här i Nacka Strand. Välkomna in på en kaffe med dopp!

Fazer Restaurang - vi vill att lunchen ska vara en skön paus och en ny smakupplevelse varje dag. För oss är det en självklarhet att laga mat för grunden och att bra råvaror är nyckel till god mat. För att du ska trivas och få en avkopplande stund i din vardag fokuserar vi på god mat och service. Boka affärslunch tel: 08-716 82 40, e-post: rest.nackastrand@fazer.com

Fazer festvåning - ta hjälp av oss när det är dags för kundmöte, personalfest eller privat tillställning. Våra härliga lokaler är perfekt för fest och arrangemang. Vi förmedlar även underhållningen. Kontakta vår Restaurangchef Lisa Lind, specialist på fester och event tel: 08-716 82 40, e-post: rest.nackastrand@fazer.com

Fazer catering - fest hemma, kontoret eller lokal? Behöver ni ha hjälp med maten eller helhetslösningen? Vi hjälper er efter behov. Kontakta oss så berättar vi mer på Tel: 08 - 716 82 40 eller mail: rest.nackastrand@fazer.com


Vi vill att du ska veta vad du får - och att du är nöjd när du går.

Varmt välkomna!