Årets bästa lunchrestaurang i Nacka och fler toppbetyg.

Fazer Café & Restaurang Nacka Strand blev årets bästa lunchrestaurang i Nacka för andra gången 2012. Fick dessutom toppbetyg från Nacka Värmdö Postens lunchpatrull - två gånger.

Fazer Restaurang i Nacka Strand fick 25 februari 2010 utmärkelsen Årets lunchrestaurang i Nacka. Av flera hundra restauranger i kommunen blev sju restauranger nominerade. Efter nomineringen gjorde en matpatrull på nio personer flera oanmälda besök på varje restaurang och bedömde mat, miljö och servering. Fazer Restaurang fick första pris. 2008 fick restaurangen samma fina utmärkelse.

Juryns motivering:
"Hos Fazer Restaurang finns något för alla! Här hittar du aptitretaren och den variationsrika maten för alla smaker. Konceptet är hållbart och står sig i tiden. Du vet vad du får – och är nöjd när du går!"

Monica Carlsson är restaurangchef på Fazer Restaurang.
– Vi är naturligtvis väldigt stolta över utnämningen och glada för att vårt målmedvetna kvalitetsarbete märks. Att servera en lunchbuffé som är god, varierad och hälsosam är en självklarhet, men vi nöjer oss inte med det. Vi vill också överraska våra gäster med en smakupplevelse varje dag. Det kan vara en liten ”shot” med morot, ingefära och lime, eller en bit läcker chokladkaka. Men maten är inte allt. Minst lika viktigt för gästernas upplevelse är att de känner sig välkomna. Vi har bestämt oss för att vara den trevligaste restaurangen att gå till och engagerar oss i att få våra gäster att trivas.

Tävlingen Årets lunchrestaurang arrangeras av Nacka Kommun i samarbete med Årets Företagarträff och Nacka Värmdö Posten.

17 september, 2012, Nacka Värmdö Posten
"Förra gången Lunchpatrullen besökte Fazer fick restaurangen en femma. De får behålla den". Klicka här för att läsa hela lunchpatrullens recension av restaurangen.