Tjänster
A la carte
Affärslunch
Catering
Events
Festvåning
Frukost
Lunch
Restaurang
Take Away
Öppettider
Kontaktuppgifter

Riksdagen

Riksgatan 1

100 12 Stockholm

Platschef: 
08-786 56 41
Restaurangchef: 
08-786 56 23
Kökschef:
08- 786 40 41

Beställningar:
08- 786 40 42
Strömmen: 
08-786 56 40
Café/ Bistro: 
08-786 655 71

RSS Restaurangmenyer
Skriv ut
{{lunchMenu.Title}}

Självserveringen
Vi kommer dagligen att erbjuda en lunchmeny med olika rätter som t ex Världens smaker, Gröna smaker, Klassiska smaker och som komplement finns Dagens sallad, Dagens soppa och Riksdagens hamburgare.

Salladsbuffén varieras och följer säsongerna. Innehållet planeras utifrån hur menyn ser ut och skapas så att den harmonierar med den varma maten.
På brödbuffén kommer varje dag att finnas minst ett bröd som bakas på Fazers ekologiska vete- eller rågmjöl. Bröden är växelvis grova eller ljusa och ofta bakade på surdeg.

Strömmen
I restaurang Strömmen erbjuder vi en a la Cartemeny med en stor del ekologiska råvaror och ingredienser som varierar i säsong.

Café / Bistro
I Cafè/Bistro varierar vi sortimentet under dagen för att kunna tillgodose arbetsdagens olika behov. Utbudet är säsongsanpassat, hälsosamt och fräscht.
Det serveras även lättare rätter från både Café/Bistro och Självserveringen.

Cateringsidan
Kontakta oss gärna så hjälper vi gärna till med att hitta rätt smaker för mötet eller minglet utöver den dagliga cateringmenyn.

Vi ser fram emot att träffa er i restaurangerna och välkomnar er alla att ta del av goda måltidsupplevelser tillsammans med oss!