Att arbeta som kock på Fazer innebär att man är med och lagar mat i världsklass, från grunden och med säsongens råvaror. Eftersom vi främst erbjuder lunch till våra gäster sker det dessutom på bekväma arbetstider. Vi har även två skickliga kockteam som till vardags arbetar i våra restauranger och som utses till lagen genom årliga uttagningar.

Fazer Culinary Professionals – våra egna matexperter
Bland våra restauranger handplockar vi kockar till vårt utvecklingsteam för smak och mat - Fazer Culinary Professionals. Teamet arbetar med att skapa nya recept, kvalitetssäkra vårt sortiment och inspirera medarbetare. Hit kan man söka sig om man vill bidra till Fazers smak och matutveckling.


Tävlingslaget Fazer Culinary Team
Fazer Culinary Team är experter på lunch och kan sedan november 2014 titulera sig världsmästare efter vinst i Culinary World Cup. Till vardags är de matinspiratörer och mentorer för Fazer Food Services kockar. De utvecklar restauranger, nya menyer och arbetssätt.

Lediga tjänster i Sverige (nytt fönster)