Fazer fortsätter partnerskapet med insikts- och mediebolaget AGFO (agriculture/food). AGFO, som verkar under LRF Media, har sedan 2017 fungerat som en samlingsplats för personer som är intresserade av morgondagens hållbara matsystem. På grund av nuvarande läge med coronapandemin flyttar de populära eventen till att blir kostnadsfria digitala seminarier som är öppna för alla att delta på.

26 maj kl. 8.30-9.45: Lokalproducerat – hype eller framtiden?
Lokalproducerad mat efterfrågas som aldrig förr – men vad betyder egentligen begreppet? Och vilken roll spelar den lokala maten i framtiden? 

Deltar från Fazer gör Klas Johansson, affärsområdesansvarig inom kvarnverksamheten som driver ett aktivt arbete i regionen kring Västgötaslätten där Fazer har både bageri och kvarn.

För mer info och kostnadsfri anmälan tryck här.

Se AGFOs tidigare webinarie om Jakten på svenskt växtbaserat protein där Jenny Brink från Fazer deltog:   https://agfotalk.confetti.events/

​​​​​​​Alla tidigare AGFO Talks finns att titta på här: https://agfo.se/agfo-talk/
Dessutom kan du läsa AGFOs trendspaningar varje fredag i AGFO Weekly​​​​​​