Fazer är med som partner till det nya TV-formatet Late Night Concert, en TV-sänd programserie i två delar om totalt 10 avsnitt där 10 artister ger varsin konsert under fem veckor i TV4. I programmets första del ser vi artister som Molly Sandén, Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och Norlie & KKV.

LateNightConcerts_700x300px.jpg

Som en följd av rådande situation är hela samhället och även musikbranschen starkt påverkad. Dessutom sitter många människor idag hemma själva och ensamheten kan bli påtaglig. Fazer har i många år varit en självklar del av festivalsommaren genom Tutti Frutti på event så som Way Out West och Lollapalooza och ställer nu om planerna istället för att ställa in. Nu kan vi fortsätta sprida sommarglädjen och bidra till Sveriges musikliv genom det nya koncertformatet Late Night Concert som arrangeras av Live Nation och TV4. Konserterna med några av landets just nu hetaste artister spelas in på Gröna Lund utan publik och sänds på TV4 måndagar och tisdagar kl 23.00 med start 18 maj. Programmet kan också ses på TV4 Play och C More. 

Artistuppställningen i programmets första del består av Molly Sandén, Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och Norlie & KKV med gästartister. Artisterna i programmets andra del, som sänds senare i maj och juni innefattar även den några av Sveriges största artister. Varje konsert innehåller förutom respektive artists senaste låtar och största hits även anekdoter från deras karriär tillsammans med tankar om samtiden under samtal som de kurerar själva.

Hinner du inte titta på programmet live så kan du se episoderna on-demand på TV4 play här!