Gateau lanserar en webbshop onsdagen den 20 maj som erbjuder det fullständiga sortimentet med hantverksbakat bröd, tårtor, bullar och bakelser. Nu kan kunderna beställa, förboka och betala när det passar, och sedan hämta upp de nybakta varorna i valfri Gateaubutik.

Den nya webbshoppen gör det bekvämare för Gateaus kunder att handla sina favoritprodukter genom möjligheten att plocka ihop sina varor och betala för dem direkt på webben. Ordrar kan placeras fram till 15.00 dagen innan önskad upphämtning av färdigbakade produkter där kunden själv får välja om den ska betalas på förhand eller på plats i butik. Produkterna packas och förbereds sedan för en snabbare upphämtning i valfri Gateaubutik. Flera betalningsalternativ finns att välja mellan, däribland den populära betalningsmetoden Swish.  

Webbshoppen finns på följande adress och har öppet dygnet runt: www.gateau.se/bestall-produkter

Om Gateau

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937 och är sedan 2011 en del av Fazer. Gateau är mest kända för sina surdegsbröd som bakas i stenugnar samt kaffebröd och konditorivaror. Dessutom erbjuder Gateau ett sortiment av gåvoprodukter som marmelad, knäckebröd och müsli.