
Nu finns vårt nya Fazer Skördebröd i butik. Fazer Skördebröd innehåller svenska rapsfrön och är bakat på raskdeg, en gammal bageritradition där raskdegen får jäsa i 14 timmar för fylligare smak och saftighet. Brödet är nyckelhålsmärkt och består av de fyra sädesslagen vete, råg, havre och korn, och mjölet vi bakar på kommer från Sverige. De svenska rapsfröna, som har blivit väldigt populära som ingrediens i mat och bakning, ger en nötig smak och spännande textur. Det är sunt att njuta.
KÖP VÅRA BRÖD HÄR - Storhushållskunder
Ingrediensförteckning |
Mjöl (vete, fullkorn av råg och havre), vatten, raskdeg 6,5% (vatten, vetemjöl, siktat rågmjöl, jäst), sirap, krossade rågkärnor, vetegluten, klippta kornkärnor, jäst, rapsolja, havreflingor, rapsfrö 1,5%, malt av korn och råg, salt, mald kummin, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Brödet innehåller 30% vete, 17% råg, 7% havre, 3,5% korn. |
Näringsdeklaration per 100 g |
Energi 1150 kJ / 280 kcal En förpackning väger 650 g |
Allergiinformation | Gluten Ja |