Nu finns vårt nya Fazer Skördebröd i butik. Fazer Skördebröd innehåller svenska rapsfrön och är bakat på raskdeg, en gammal bageritradition där raskdegen får jäsa i 14 timmar för fylligare smak och saftighet. Brödet är nyckelhålsmärkt och består av de fyra sädesslagen vete, råg, havre och korn, och mjölet vi bakar på kommer från Sverige. De svenska rapsfröna, som har blivit väldigt populära som ingrediens i mat och bakning, ger en nötig smak och spännande textur. Det är sunt att njuta.

KÖP VÅRA BRÖD HÄR

Ingrediensförteckning

Mjöl (vete, fullkorn av råg och havre), vatten, raskdeg 6,5% (vatten, vetemjöl, siktat rågmjöl, jäst), sirap, krossade rågkärnor, vetegluten, klippta kornkärnor, jäst, rapsolja, havreflingor, rapsfrö 1,5%, malt av korn och råg, salt, mald kummin, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Brödet innehåller 30% vete, 17% råg, 7% havre, 3,5% korn.
Brödet innehåller 26 % fullkorn.

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 1150 kJ / 280 kcal
Fett 5,4
- varav mättat fett 0,6
Kolhydrat 44
- varav sockerarter 4,8
Fiber 5,6
Protein 11
Salt 1,0

En förpackning väger 650 g

Allergiinformation Gluten Ja