En rykande färsk nyhet hösten 2021 är vårt mjuka och fluffiga rågbröd KvarnGoda, med mild smak av sirap och rapsolja. En fröjd för hela familjen. Mjölet kommer från spannmål som odlas på Västgötaslättens vidsträckta åkrar och som mals i vår egen kvarn, granne med bageriet. Våra bagare bakar brödet med egen surdeg och flera olika varianter av råg så att det blir riktigt mjukt och tott. Så blir vi en del av en hållbar resa, från åkerns gyllene säd, hem till dig. Bröd från Fazer Bageri både är gott och gör gott.

KÖP VÅRA BRÖD HÄR - Konsument

KÖP VÅRA BRÖD HÄR - Storhushållskunder

Ingrediensförteckning

 

Mjöl (vete, fullkorn av råg 7,1%, fullkorn av vete 1,2%), vatten, fullkornsrågflingor 9,1%, socker, jäst, sirap 4,5%, vetegluten, rågfiber 2,5% (Fazer Rye Fibre®), surdeg av fullkornsrågmjöl 2%, rapsolja 2%, malt av råg 1% och korn, rostat rågmjöl 1%, salt, stabiliseringsmedel (guarkärnmjöl), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 1150 kJ / 270 kcal
Fett 3,4 g
- varav mättat fett <0,5 g
Kolhydrat 50 g
- varav sockerarter 11 g
Fiber 6,1 g
Protein 7,9 g
Salt 0,9 g


En förpackning väger 420 g

Allergiinformation Gluten Ja