
Ingredienser
175 g krossade digestive kex
50 g smör
Toffeefyllning:
1 dl vispgrädde
1 påse (220 g) Fazer Dumle-kolor
2 bananer
2 dl vispgrädde
Garnering:
Dumle-kolor
Riven Fazer Mörk bakchoklad
Gör så här
Börja med att tillaga toffeefyllningen. Hetta upp grädden i en liten kastrull och tillsätt Dumle-kolorna. Rör om och låt kolorna smälta. Kyl ned toffeeblandningen.
Smält smöret och blanda det med Kexsmulorna. Tryck ut blandningen på botten av en springform (diameter cirka 20 cm) klädd med bakplåtspapper. Låt botten stå i kylskåp i 15 minuter.
Vispa grädden och skär bananerna i skivor. Fördela toffeefyllningen på botten med en sked, lägg på bananskivor och slutligen vispad grädde. Garnera med hackade Dumle-kolor och choklad.