
Block ger en blank yta och används till att dekorera ditt bakverk.
Övriga Ögonprodukter används som ingredienser i desserter,
bak och fyllningar.
Block |
Bakchoklad |
|
• Lätt att använda | • Behöver tempereras under 30 grader | |
• Behöver inte tempereras | • Riktig choklad enligt EU:s direktiv | |
• Ger en blankare yta än bakchoklad | • Innehåller kakaosmör & kakaomassa | |
• Innehåller kakaopulver | • Lite mjukare än block | |
• Lite hårdare än bakchoklad | • Mellan 26 och 72 % kakaohalt | |
• Mellan 7 och 20 % kakaohalt |
Användningsområde: |
Användningsområde: |
|
• Garnering & dekoration av bakverk & desserter | • Smaksättare i bakverk & desserter | |
t ex topping, spritsning & glasering | t ex chokladmousse, chokladsås & tårtor | |
• Ischoklad mm |