Ingredienser

Varm choklad på pinne, 10 st:

1.5 dl Fazer Ögon cacao
1.5 dl strösocker
1.5 dl vispgrädde
200 g Fazer Ögon mörk choklad, 70%

Gör så här

Blanda kakao, strösocker och vispgrädde i en skål. Arbeta ihop en slät deg.
Klicka ut degen på plastfolie och rulla ihop till en korv, ca. 20 cm.

Lägg i frysen i 30 minuter. Tag sedan ut och dela i 10 jämnstora delar.
Forma varje degbit till en kub och stick ner glasspinnar.
Frys i ytterligare 30 minuter.

Smält chokladen i en kastrull på låg värme. Tag ut chokladklubborna och doppa dem i den smälta chokladen. Låt stelna helt och pudra sedan över kakao.

Vid servering så kokar du upp mjölk och rör sedan ner en chokladpinne i den heta mjölken. Rör om tills hela chokladbiten smält och du fått dig en kopp god, varm choklad.

* En chokladpinne rörs ner i 2.5 dl het mjölk