Skäm bort din vän i år med läcker Fazer-choklad och få honom eller henne att känna sig som den viktigaste personen i världen!

Alla hjärtans dag kan ofta vara ganska förutsägbar med de traditionella blommorna, ett romantiskt kort och choklad, men vi har kommit på några olika sätt att pigga upp firandet. Bara för att alla andra håller sig till standardrutinen behöver du inte göra det – det är fritt fram att vara kreativ.

Med lite besvär och fantasi kan man göra dagen oförglömlig. Att göra något som kräver tid och ansträngning för någon annan är ett fint sätt att visa sin kärlek. Här kommer våra bästa sätt att charma din älskling med små chokladöverraskningar på alla hjärtans dag.

 1.    Chokladjakt

Led din älskling till en plats som är viktig för er med en chokladstig gjord av Fazer Geisha. Det kan vara platsen där ni träffades för första gången, kysstes första gången eller där du friade. Strö ut Geisha längs vägen och väck din älsklings intresse med kryptiska vinkar om en mötesplats, där du belönar honom eller henne med resten av Geisha-chokladen och en varm kyss.

 2.    En läcker kärleksförklaring

Inget säger ”Jag älskar dig” lika bra som ett skrivet meddelande. Bekänn din kärlek med smält choklad och jordgubbar! Täck jordgubbar med din favoritchoklad och låt dem stelna i kylskåp. Forma ett hjärta av jordgubbarna på ett fat och dekorera med hjärtan och bokstäver av smält choklad. ”Jag älskar dig” har aldrig sett så läckert ut.

 3.    Gömda meddelanden

Om du vill vara lite mystisk och låta din vän arbeta för belöningen, prova att skriva ett hemligt meddelande på baksidan av en Fazer Blå-chokladkaka. Lägg chokladen med baksidan uppåt på ett bord eller annat plant underlägg.

Använd en trubbig penna för att skriva ett meddelande – kanske en adress där ni ska ses för en romantisk middag? Lägg chokladen någonstans där din vän kan se den, med ett meddelande ”ät mig”. När din vän öppnar chokladen ser han eller hon meddelandet.

 4.    Planera en romantisk picknick

Kalla och kulna februari låter inte nödvändigtvis som en idealisk picknicksäsong, men låt det inte avskräcka dig – vi har gjort en vinterpicknickguide för dig! Packa bara med dina favoriter bland Fazers choklad och naturligtvis champagne att dricka till.

Vad väntar du på? Sätt igång med förberedelserna - det är garanterat värt besväret, som återgäldas med kärlek och tillgivenhet.