Så här gör du ett chokladhus! För ett hus behöver du fyra Karl Fazer- chokladkakor.

Skär ut

1. Skär ut två sidoväggar, två gavlar och två takbitar av chokladkakorna.
2. Smält choklad och fäst sidoväggarna i gavlarna med hjälp av den. Fäst även takbitarna i varandra. Ställ delarna i kylskåpet så att de får stelna.

Bygg ihop

3. Fäst taket på väggbitarna med smält choklad och ställ in huset i kylskåpet på nytt.
4. Garnera chokladhuset med godis och kex.

Klart att dekorera!
Mörkt minimalistiskt

Timmerstugan klädd med mörkt godis tilltalar minimalister.Takplattorna på huset är gjorda av kex som pudrats med kakaopulver. Takåsen är gjord av lakrits och takgavlarna av lakritsgodis från Tutti Frutti Mix. Stugans sidoväggar är byggda av Dumle Wafers.

Midvinterhus

Raderna av vitt godis pudras rikligt med snö, vilket ger chokladhuset ett majestätiskt utseende.Takdekorationen görs av Marianne-karameller och sockerbitar pudras med ett tjockt lager florsocker. Fönstren har formats av sockermassa. 

Litet hus i skogens brus

Detta chokladhus är som taget ur sagoskogen med sina gröna godisdekorationer och bländvita snötäcke.Taket har klätts med halva Gröna kulor och grönt godis från påsen Tutti Frutti Mix. Taket har sedan pudrats med florsocker för att skapa mysig vinterstämning. 

En pastrelldröm

Denna söta chokladstuga har takplattor av Amerikanska pastiller och takåsen är gjord av sockerbitar. Takkanterna pryds med vita godisar och dörren som leder in i stugan är gör du lätt med en kaka. 

En rosa jul

Kombinationen av rosa och vitt skapar en drömjul åt alla romantiker. Dekorera med rosa kex eller godisbitar. Gör rosa kristyr av karamellfärg och garnera med pepparkakor i matchad färg.