Alla hjärtans dag kan ofta vara rätt förutsägbar. Men med lite besvär och fantasi kan man göra dagen oförglömlig. Att göra något som kräver tid och ansträngning för någon annan är ett fint sätt att visa sin kärlek. Här kommer våra bästa sätt att charma din käraste på alla hjärtans dag och få hen att känna sig som den viktigaste personen på jorden!

1.    Chokladjakt

Led din älskling till en plats som är betydelsefull för er längst en chokladstig. Det kan vara platsen där ni träffades, kysstes första gången eller där du friade. I målet av stigen väntar du. Du kan även lägga ut en stig hemma från ytterdörren till en plats där du lagt ut ett Geisha hjärta tillsammans med en kärleksförklaring.

 2.    Skriv din kärleksförklaring i choklad!

Visa din kärlek med choklad och jordgubbar. Garnera jordgubbar med din favoritchoklad och låt stelna i kylskåpet. Forma ett hjärta av jordgubbarna på ett fat och skriv ditt meddelande i mitten med smält choklad. ”Jag älskar dig” har aldrig förr sett så läckert ut!

 3.    Gömda meddelanden

Om du vill vara lite mystisk, lägg fram en Geisha ask på ett bord någonstans där din kära kan se den med en lapp där det står ”ät mig”. När hen öppnar chokladasken finns det ett meddelande – kanske med en adress där ni ska ses på middag senare?

 4.    Planera en romantisk picknick

Kalla och kyliga februari kanske inte låter som en idealisk picknicksäsong, men låt det inte avskräcka dig – vi har gjort en perfekt vinterpicknickguide! Packa ner varm choklad och dina favoritmackor med Fazer bröd. Vill du hellre njuta av vinterlandskapet inifrån – Lägg en filt färdigt på golvet i vardagsrummet. När din käraste kommer hem har du förberett med mackor, choklad och champagne förstås!
Vad väntar du på? Sätt igång förberedelserna – det är garanterat värt besväret som kommer att återgäldas med en massa kärlek och tacksamhet!