Gör dina egna presenter till din mamma på Mors dag! Här får du inspirerande presenttips inför en av årets viktigaste dagar.

Skapa ett personligt överlevnadskit

Vardagen kan vara stressig och vad är då mer perfekt än ett överlevnadskit som din mamma kan ta fram för att lyxa till vardagen? Det gör du med en genomskinlig glasburk med lock som du fyller med saker som du vet att just din mamma skulle uppskatta. Det kan vara hennes favoritchoklad, en personlig handskriven text från dig eller liknande. Placera en presentrosett på toppen av burken och ett sidenband runt locket – inslagen och klar!

Ta fram ett skräddarsytt kuponghäfte

Det hederliga kuponghäftet är alltid aktuellt när det gäller personliga presenter. Gör i ordning ett kuponghäfte med valda tjänster som din mamma kan utnyttja när hon vill. Tjänsterna kan till exempel vara en trerätters middag som du lagar och bjuder på, en storstädning eller liknande.

Dela en mysig fikastund ihop

Du behöver givetvis inte köpa någonting för att visa din uppskattning, utan att få spendera tid tillsammans kan vara minst lika uppskattat. Här på fazer.se hittar du mängder av recept som du, eller ni tillsammans, kan baka för att en njuta av en fikastund ihop.