Moderskapet är en är världens viktigaste uppgifter. På Mors dag i maj firar vi alla starka kvinnor lite extra. Vi har tipsen för en minnesvärd dag.

Börja dagen med frukost

Varje dag ska börja med en god och näringsrik frukost. Även Mors dags firandet bör börja med en bra start och vad passar då inte bättre än en frukost på sängen. För att inte få sängen full av brödsmulor, servera frukosten vackert uppdukad på en bricka med godsaker och vårens blommor. Glöm inte att städa ordentligt i köket så att mor inte behöver ta hand om resterna av firandet.

Tips på härliga frukostar

Presenten i fokus

Den hemliga ingrediensen för en bra present är tiden och tanken som givaren lagt bakom. Att ge bort choklad är en klassisk gest som inte går att misslyckas med. Ett tips är Fazers hjärtformade Geisha-kakor eller ett kit med chokladkakor med mammas favoritsmaker. Ge gärna presenten en personlig touch. Du kan till exempel arrangera en Mors dags-korg med choklad, vackra fotografier och ett kort där du skrivit några väl utvalda ord av uppskattning.

Dags för dessert

Glöm inte att skämma bort mor med hennes favoritdessert under dagen. Vad gillar hon bäst? Choklad, citron eller mint?

Cheescake med Wienernougat

Cupcakes med citronsmak

Marmorerad kaka med Marianne

Är Mors dag en solig vårdag packa picknickkorgen med goda smörgåsar, tårta och kaffe och överraska med en härlig lunch i det gröna.