Vad ska man ta med sig i present när man blir bjuden till någons sommarstuga eller till en barnfamilj? Och till hippietjejen, husets herre eller citysemesterfiraren som drömmer om en sommarstuga? Bland dessa fem gå bort-paket finns det något för alla!

 1. Överlevnadspaket till vildmarksstugan
  Den som tillbringar semestern i en stuga i vildmarken behöver varken el, rinnande vatten eller onödig stress. Personen njuter av asketiska förhållanden och lever på naturens villkor. Med hjälp av bondförnuft, finsk sisu och en lättsam humor klarar personen även kniviga situationer. Du kan glädja semesterfiraren med en träkåsa fylld med salmiakgodis och – mycket praktiskt – en ask tändstickor.

 2. Presenter till barn
  Barnfamiljens sommarstuga känner du igen på långt håll på alla ekande glädjerop och små barnfötter som möter dig vid ankomsten. Många småbarnsföräldrars högsta önskan är att få en lugn stund, och därför är några kexpaket och såpbubbelflaskor en utmärkt present till barnfamiljer. Från barn som mumsar på Geishakex hörs endast ett hjärtnypande knaprande ljud. Att blåsa såpbubblor är också en nästan ljudlös sysselsättning.

 3. Delikatesspaket till husets värdar
  Husets värd eller värdinna är en livsnjutare av högsta rang. På dennes stuga når trivseln nästan samma höjder som på ett femstjärnigt hotell. Det är ingen idé att ge hen en traditionell present som ett kaffepaket eller en trave björkved, eftersom vägen till livsnjutarens hjärta går via sinnliga njutningar. Livsnjutaren uppskattar lyxiga doftljus och exklusiv Fazerchoklad.

 4. Blommor till hippietjejen
  Hippietjejen ser på allt – även presenter – genom sina blommiga glasögon. Hippietjejens trädgård är som en hemlig trädgård hämtad ur en saga. Hon sköter den ömt och minutiöst. Ett perfekt val till hippietjejen eller -killen är Fazers rågbröd och en famn full av ätliga blommor. Äkta flower power!

 5. Stugpaket till citysemesterfiraren
  Citysemesterfiraren drömmer om stugliv och kan skapa en autentisk stämning redan av minsta lilla gräsplätt. Du kan hjälpa citysemesterfiraren på traven med presenter som Fazer Blå-chokladkakor, en brandsäker engångsgrill samt en spellista med fågelläten och andra skogsljud. Paketet räddar också midsommarfesten i parken!