Kampanjvillkor för sommarkampanjen "Fazers nyhetsbrev".

Organisatör

Fazer Konfektyr AB
Lindhagensgatan 120
PO Box 301 70, SE- 104 25 Stockholm

Vem kan delta?

Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.

Hur deltar man?

Kampanjen påbörjas 2018-06-04 och avslutas 2018-07-31. Du deltar i kampanjen genom att fylla i formuläret på fazer.se/nyhetsbrev sidan. Du kan endast delta en gång. 

Priser

Alla som har fyllt i formuläret korrekt under kampanjperioden får en tidig access till Fazer Candy Store genom ett lösenord till sin angivna e-post samt en rabattkod på 15% på ett helt köp. Rabattkoden måste matas in i angivet fält i webbshoppen. Rabattkoden gäller ej för fraktkostnader. Rabattkoden gäller fram till 2018.08.12.

Priserna kan inte omvandlas till pengar eller andra priser.

Hantering av personuppgifter

Fazer behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna. Dessa uppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföring med deltagarens godkännande. För mer information, se Fazers integritetspolicy.

Organisatörens skyldigheter

Deltagarna frikänner Fazer och andra kampanjorganisatörer och alla andra partners från skyldighet till eventuell skada som orsakats eller ha påståtts att ha orsakats av att delta i kampanjen. Fazers ansvar överstiger inte antalet eller värdet på priserna som nämns i dessa kampanjregler. Fazer ansvarar inte för några tekniska problem i relation till deltagandet av tävlingen eller mottagandet av koderna.

Andra villkor

Om det finns misstanke om bedrägeri eller fusk från en deltagare eller annan typ av regelbrott så förbehåller Fazer rätten till att avvisa deltagaren. Fazer kommer att meddela eventuella förändringar via hemsidan och sociala medier om vi är tvingade till att på något sätt ändra reglerna för kampanjen. Fazer förbehåller rätten att ändra kampanjen eller kampanjreglerna på ett sätt som inte har en betydande effekt för deltagaren.