Endast ett stenkast från Stureplan i Stockholms citykärna ligger Finlandshusets ljusa och vackra konferenslokaler. Trots läget mitt i stan andas lokalerna ett anmärkningsvärt lugn. Denna öppna och rogivande oas där klassisk och modern arkitektur möts, hyser en av Stockholm stads mest moderna och trivsamma konferensanläggningar. 

Lokalerna är stora och flexibla och lämpar sig utmärkt för föreläsningar, presentationer, workshops och konserter. Finlandshuset har genom åren stått som värd för många utställningar, bland annat inom design och konst.

Möteslokaler
Vi har 8 möteslokaler för upp till 200 personer. Självklart utrustar vi alltid våra konferenslokaler enligt era önskemål. I standardutrustningen ingår anteckningsblock, whiteboard, blädderblock, OH samt isvatten och godis. Saknar ni något - kontakta vår bokning.

Mat och dryck
Vi ordnar allt från tidig frukost till sen vickning. Till lunch serverar vi en vällkomponerade salladsbuffé och en varmrätt inspirerad båda från det klassiska och det moderna köket.

Boende
Vill ni kombinera er konferens med övernattning så har vi ett samarbete med intilliggande hotell, t.ex. Crystal Plaza. Besök deras hemsida www.crystalplaza.se för mer information.

Aktiviteter
Varför inte avsluta konferensdagen med en härlig sauna?

Kapacitet
Till fakta om anläggningens kapacitet. 

Här finns vi:
Finlandshuset
Box 1355
Snickarbacken 4
111 83 Stockholm
Tel: +46 (0) 8 545 212 04
Mejl: finlandshuset@fazer.com
Hemsida: www.finlandshuset.se