Tjänster
After Work
Brunch
Bröllop
Café
Catering
Events
Festvåning
Frukost
Konferens
Konferens
Lunch
Restaurang
Restaurang & Café
Take Away
Vinprovning
Öppettider

 

Lunchbuffén står uppdukad från kl. 11.00-14:00, måndag till fredag, pris 102 kr. 

 

Kontaktuppgifter

Fazer Café & Restaurang Nacka Strand

Cylindervägen 11

131 52 Nacka Strand

Tel: 08 - 716 82 40
Mail: rest.nackastrand@fazer.com

RSS Restaurangmenyer
Skriv ut
{{lunchMenu.Title}}

I en unik miljö blandar vi våra 100-åriga cafétraditioner med modern mat - ett måltidskoncept som vi anpassar för dagens alla tillfällen, från frukost till middag och fest.

Om Fazer Café & Restaurang Nacka Strand. Årets lunchrestaurang i Nacka 2010 & 2012! Vi är en mötesplats för smakupplevelser med hälsosam profil som överraskar och dröjer sig kvar. Upplev vår restaurang eller låt oss stå för cateringen till festen. Restaurangen är utformad för att flexibelt kunna hantera allt från det spontana lilla mötet till större fester och event.

Fazer Restaurang - vi vill att lunchen ska vara en skön paus och en ny smakupplevelse varje dag. För oss är det en självklarhet att laga mat från grunden och att bra råvaror är nyckeln till god mat. För att du ska trivas och få en avkopplande stund i din vardag fokuserar vi på god mat och service. 

Fazer festvåning - ta hjälp av oss när det är dags för kundmöte, personalfest eller privat tillställning. Våra härliga lokaler är perfekt för fest, bröllop och arrangemang. Vi förmedlar även underhållning.

Fazer catering - fest hemma, kontoret eller lokal? Behöver ni ha hjälp med maten eller helhetslösningen? Vi hjälper er efter behov. Kontakta oss så berättar vi mer på Tel: 08 - 716 82 40 / 072-511 34 88 eller mail: rest.nackastrand@fazer.com


Vi vill överträffa dina förväntningar.

Varmt välkomna!