Tjänster
Affärslunch
After Work
Café
Catering
Events
Frukost
Konferens
Lunch
Restaurang
Take Away
Vinprovning
Öppettider
Måndag - fredag 07:30 - 15:30

Publioteket: 07:30-13:30 
Frukost: 7.30-9.30 
Kiosk: 8.00-16.00
Lunch: 10:30-13:30

 

Kontaktuppgifter

Restaurang Rissnerante

Rissneleden 110

106 40 Stockholm

Tel: 070 4688 105
Beställningar: rissnerante@seb.se
Övrig mail: rest.rissnerante@amica.se

RSS Restaurangmenyer
Skriv ut
{{lunchMenu.Title}}

Välkommen på en god lunch på Rissnerante. 

Fazer – luncher i en klass för sig

Vi på Fazer vill att din lunch ska vara en skön paus och bjuda dig på en smakupplevelse utöver det vanliga varje dag. Välkommen in och slå dig ned. Hos oss väljer du bland flera omsorgsfullt tillagade varmrätter och kompletterar med nybakat bröd och det som lockar av dagens utbud på den stora salladsbuffén.

Våra fantastiska kockar lagar all mat från grunden, komponerar menyn utifrån årstidens utbud och hjärtats lust, och finns självklart tillhands för dina funderingar kring maten. Det är ingen myt att man även äter med ögonen så vi lägger stor omsorg vid att maten ska smaka bra redan vid första ögonkastet.

Hos oss hittar du alltid fina råvaror, god service och välkomponerade menyer – allt för att du ska trivas och få en avkopplande stund.

Ladda ett Fazerkort och vi bjuder på 15:e lunchen.

Nu under hösten kommer vi att servera veckans husmansrätt i Rissnerante, håll utkik för att hitta din favorit. Missa inte våra desserter som kommer att dyka upp vissa fredagar under hösten.

Varmt välkommen på en riktigt god lunch!

Har du kunder på besök?
Låt oss ordna en riktig affärslunch – och kanske en välfylld fruktkorg till eftermiddagens möte. Dags för personalfest? Prata med oss, vi ordnar catering och servering.