2014 vann Fazer Culinary TeamSweden guld i storköksklassen i VM för kocklandslag. Nu ställer laget återigen in siktet på guld under VM i Luxemburg i november 2018.

- Vi ser otroligt mycket fram emot att tävla igen och blev överlyckliga när vi fick reda på att årets tema är Against Food Waste. Som kockar och matinspiratörer på Fazer har vi jobbat dagligen under många år med att klura ut sätt för att minimera matsvinnet. Temat spelar oss direkt i händerna, säger Dan Assarsson, lagkapten Fazer Culinary Team Sweden.

 

Niclas Melin, coach.
Arbetar som matinspiratör på Fazer
Food Services restauranger.

 

Dan Assarsson, lagkapten.
Arbetar på restaurang SEB
Kungsträdgården Stockholm.

 
 

Adam Hallberg.
Arbetar på restaurang ICA Solna.

 
 

Marcus Ludvigsson.
Arbetar på restaurang Hermes Helsingborg.

 
 

Daniel Lund.
Arbetar på restaurang ICA Helsingborg.

 
 

Susanne Strandqvist.
Arbetar på restaurang Bankomaten Malmö.

 
 

Patrik Sättgren.
Arbetar på restaurang NOGA matstudio Stockholm.