Edit: Tävlingen är avslutad och vinnarna meddelade. Tack för alla jättebra tips på träning som faktiskt blir av!

Tävla och ha chans att vinna startplats till dig och en vän i årets Rosa-Bandet-lopp söndagen den 25 september. 100 kr av startavgiften går oavkortat till Cancerfonden.  

Hur får du din vardagsmotion att fungera? Dela med dig av ditt bästa tips i kommentarsfältet direkt under inlägget på Facebook eller Instagram. Vinnaren presenteras på Facebok och Instagram lördagen den 17 september.
Tävlingen pågår under tiden 20220912- 20220916 och vinnarna väjs ut av en jury från Fazer Bageri. Juryns beslut kan inte överklagas.  

Organisatör
Fazer Bageri  
Vem kan delta?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal på Fazer som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.
Hur deltar man?
Hur får du din vardagsmotion att fungera? Dela med dig av ditt bästa tips i kommentarsfältet direkt under inlägget på Facebook eller Instagram..
Hantering av personuppgifter
Fazer behandlar deltagarnas personliga uppgifter för att kunna utföra tävlingen och skicka ut tävlingsvinsterna. Dessa uppgifter kan komma att användas i direktmarknadsföring med deltagarnas godkännande.  

Lär dig mer om vår integritetspolicy - Fazer (fazergroup.com)